Betűméret:

Szükséges péniszméret, Mekkora az ideális péniszméret? Egyetemista lányok megmondják a frankót | Az online férfimagazin

Tartalom

  perverziók a péniszen férfiaknál az erekció a szokásos

  Péniszméret: megnyugodtak a kínaiak Megosztás Mostantól nem kell szégyenkezniük méreteik miatt a kínai férfiaknak, ugyanis egy hongkongi felmérés szerint nem ők a 'legapróbbak' szükséges péniszméret nemes testrész méreteit tekintve. A felmérés vezetője hozzátette, téves az a régóta a köztudatban élő hiedelem, miszerint a cowboyok viszik el a pálmát méretükkel és képességekkel.

  A kutatócsoport októberétől öt hónapon átvizsgálta a23 és 93 év közötti kínai szükséges péniszméret.

  pénisz rendellenességek gyűrűk az erekció meghosszabbítására

  Az eredmények szerint átlagos hosszuk ugyanúgy 8,46 centiméter, mint a tengeren túli sorstársaiké. Kicsit nagyobbak a németek az átlagosan 8,6 centijükkel, az izraeliek 7,8 centiméterrel büszkélkedhetnek, míg a sort a Fülöp-szigetek lakói zárják szükséges péniszméret centivel.

  talán egy férfinak van egy kis pénisze hónap nincs reggeli erekció

  A dobogó legfelső fokán az olaszok álnak 9 centiméterrel, míg az amerikaiaknak átlagosan 8,8 centi jutott. Természetesen mindez a nyugalomban lévő péniszekre vonatkozik.

  erekciót serkentő anyagok nagyítsa meg a péniszet kenőccsel

  Ezek szerint a magasságnak semmi köze a fallosz hosszához, de az mindenesetre bizonyos, hogy azoknak a férfiaknak, akik testsúlyproblémával küszködnek vagy magas a koleszterin szintjük rövidebb legféltettebb kincsük. Emiatt a pénisz mérete is változik, csökken. Ez az emberi test válaszreakciója a változásokra' — magyarázza a kutatás vezetője, aki egy hasonló felmérés eredményeire hivatkozott.

  merevedési probléma egy fiatal férfiban erekció száz ilyen

  Forrás: Independent Online.