4 dolog, ami merevedési zavart okozhat

Rendszeres merevedéssel, 4 dolog, ami merevedési zavart okozhat

miért nem kis erekció a pénisz valamiért eltűnt az erekció

A rendszeres, nagy mennyiségű alkoholfogyasztás, a dohányzás, a kábítószer fogyasztás szintén károsítja az ereket, így a nemi szervek ereit is. Cukorbetegeknél szintén szerepet játszik az érkárosodás, de emellett a rendszeres merevedéssel egyik szövődménye a sokidegkárosodás, a polyneuropathia is hozzájárul a szexuális zavarok kialakulásához.

Magas vérnyomás? Az életmódváltás lehet a kulcs - floyd.hu

Minél hosszabb ideje áll fenn a cukorbetegség, annál nagyobb valószínűséggel léphetnek fel szexuális problémák. Bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is előfordulhatnak különböző mechanizmusú szexuális problémák.

az erekció szöge normális rendben van, ha nincs merevedés reggel

Pszichés tényezők A szexuális vágy hiányának hátterében a szervi okokon kívül pszichés okok is állhatnak. A stressz és a szexuális élet között nagyon szoros a kapcsolat.

sportoló erekciós fotói mit kell tenni a tartós merevedés érdekében

A pszichés és a fizikai stressz stresszhormonok képződését válthatja rendszeres merevedéssel a szervezetben, mely kedvezőtlenül hat a nemi életre a szexhormonok termelődésének csökkenése révén.

A rohanó életritmus, a rengeteg munka mellett kevés idő jut magunkra, a kikapcsolódásra, a párunkra, családunkra, mely szépen lassan testi és lelki egészségünk rovására megy.

  • Csuth Ágnes, családorvos Az erekciós zavar gyakori az idősebb férfiaknál, azonban nem kell, hogy az öregedés része legyen.
  • Férfi meddőség Amit a merevedési zavarokról tudni kell A merevedési zavar a férfiak leggyakoribb szexuális zavara.
  • Mi a reggeli merevedés oka? Baj-e, ha elmarad?
  • Mire való a pénisz
  • Mitől alakul ki a reggeli merevedés?
  • Kapcsolat Merevedési zavar kezelése A legfontosabb, hogy az állapotot kiváltó betegség és lelki okok kezelésre kerüljenek.

Idővel ördögi kör alakulhat ki, a létrejött szexuális zavarok miatt kudarctól való félelem jelentkezhet, a szexuális kapcsolatok kerülése.

A különböző szervi, lelki okok összefonódhatnak, egymással kölcsönhatásba kerülhetnek. Forrás: WEBBeteg.