Te túl vagy már az oltáson?

Pénisz társkereső

Tartalom

  Twitter Messenger A társkeresőknek köszönhetően rengeteg ember találta meg élete párját, sokan azonban mégis félnek regisztrálni ezekre az oldalakra, ami mögött bizony legtöbbször az önbizalomhiány áll - írja a New York Post. Egy újonnan indult társkereső azonban pontosan ezeket a kétségbeesett férfiakat célozza meg, ugyanis az elsőre ízléstelen tréfának látszó oldalra azon férfiak jelentkezését várják, akiknek kicsi a péniszük.

  Az emberiség egyik nagy találmánya volt a társkereső oldalak létrehozása, amiknek a különböző fajtái rengeteg ember életét változtatták már meg, és terelték pozitív irányba.

  Sokan mégis félnek regisztrálni ezekre az oldalakra, ami mögött legtöbbször az önbizalomhiány áll.

  pénisz maximális nő a legerősebb erekciós termék

  A New York Post arról írhogy ezen kétségbeesett emberek egy részén igyekszik segíteni egy új fejlesztésű applikáció, a dinky ONE. Mint az a nevéből is sejthető, az oldal azokat a férfiakat célozza meg, akiknek kicsi a péniszük. Elsőre azt gondolnánk, hogy ez valamilyen ízléstelen tréfa és felesleges gonoszkodás, de pénisz társkereső alapító, David Minns szerint erről szó sincs.

  testmozgás és merevedés miért rossz a merevedés 35 évesen

  A kisebb pénisszel rendelkező férfiak kiléphetnek a komfortzónájukból. Mindenki azonnal megérti a helyzetet, így a párok a feszengés helyett koncentrálhatnak egymás megismerésére.

  férfiak erekciós vérével hogyan lehet élni, ha egy kis pénisz

  Az oldalnak jelenleg 27 ezer felhasználója van, ennek 71 százaléka férfi, 27 százaléka nő és 2 százaléka transznemű. Péniszméret esetében a merevedéskor mért globális átlaghossz 14 centimétert pénisz társkereső, Minns pedig büszkén mondta el, hogy tagjaik közül az összes férfi méretei az átlag alatt vannak. Az oldal pénisz társkereső felhasználók lelkiismeretére bízza a regisztrációt, így senkitől nem kérnek bizonyítékot a méreteire vonatkozóan sőt, pénisz társkereső jár azért, ha valaki elkezdi magát mutogatni.

  A felhasználók jelenléte anonim, a regisztrációhoz már egy email cím is elég. Egy felhasználó szintén nyilatkozott a New York Postnak, és nem győzte dicsérni az oldalt.

  ha 37 évesen gyenge merevedés merevítő edző férfiak

  Ha kisebb mint az átlag, sokkal bonyolultabbá válik az ismerkedés. Sokkal jobb így, tiszta lappal, idegenekkel ismerkedni, akik viszont így is tisztában vannak a helyzettel. Kiemelt kép: dinky ONE.