A pénisz kitöltése, Szimpatika – A tiéd mekkora?

Pénisz kitöltése. A férfiasság mérete és az orgazmus - Tények és tévhitek

Megvan a tökéletes férfi nemi szerv You are here Home » Ingyenes penis bővítés Tippek - mint egy 9 " Méretek penis megvalósítható ezekkel Díjmentesen Growth Ajánlások Itt vannak ingyen növekedés módszerek minden férfi egész akik szeretnének javítsák pénisz méret a barátnők és feleségek vagy talán pusztán javítsák a egó és a bizalom. Ön megtehetihogy egy meleg zuhany koncentrálva a víz a pénisz legalább öt percig, vagy amivel egy meleg ruhával a pénisz öt a pénisz kitöltése is. Fontos, hogy pályázik hő mert ez a növekedés az Ön saját pénisz. Van-e összefüggés a láb és a pénisz kitöltése mérete között?

A tiéd mekkora? Pénisz kitöltése Egészség Tévhit Van-e pénisz kitöltése a láb és a pénisz mérete között? A láb- és tenyérméret, valamint a testmagasság illetve a pénisznagyság közötti összefüggésekről többször hallottunk már. Volt, aki a tudomány eszközeivel próbálta igazolni az állítást — jutalma IgNobel díj lett.

Ha te is így gondolod, támogasd az oldal működését havonta egy kávé pénisz kitöltése.

felállítás majmoknál

A kísérlet során a két kutató — Jerald Bain és Kerry Siminosky — 63 férfit pénisz kitöltése meg nem túl nagy minta, bár mi sem tudjuk, mely ismerőseinket tudnánk rávenni hasonló mutatványokra.

A kapott adatokat Bain és Siminosky a legkisebb négyzetek lineárisan regresszív módszerével elemezték, és csupán igen gyenge összefüggést találtak a számok között.

nyújtó pénisz

Update: Az Asian Journal of Andrologyban megjelent tanulmány ben egy újabb elmélettel állt elő. Eszerint minél kisebb a mutató- és a gyűrűsujj hossza közötti arány, annál nagyobb az esélye annak, hogy egy férfinak nagy pénisz kitöltése pénisze.

Tae Beom Kim urológus és munkatársai önkéntest vontak be a vizsgálatba.

Árvay Gréta: Elmerülve (könyvajánló, férfi változat, 2015)

Update 2: A Harvard kutatóit az igNobel fenyegetése sem riasztotta el a témától. Fotó: pexels.

erekció során a herék nem emelkednek