Minden péniszprobléma

Tartalom

  Az európai átlagos falloszméret Csupán csak keveseknek adatik meg, hogy az alezredes elérje mondjuk a 16 cm-t, de hát akinek az egyik lába rövidebb, annak a hosszabb a másik -szokták mondani.

  minden péniszprobléma

  Nos, Sophie Jones és Tom Weston története minden péniszprobléma az ellenkezőjéről mesél. A lány ugyanis nem bírta fizikailag elviselni barátja 21 centiméteres tüzérségi ágyúját.

  minden péniszprobléma

  Sophie elmondása szerint ex-barátja figyelmeztette őt, hogy nem kicsi a szerszáma, ő minden péniszprobléma az minden péniszprobléma ezt nem tudta elhinni. A lány elmondása szerint Tom cucca nem csak hosszú, hanem vastag is, nagyon vastag, ami számára csak tovább fokozta a kényelmetlenséget. Ámbár, az első alkalom nagyszerű volt, hamar rá kellett jönniük, hogy egy ekkora péniszt nem lehet csak úgy használni, emiatt az együttléteik nehezebbé váltak.

  Elmondása szerint többször is volt példa arra, hogy abba kellett hagyniuk a közösülét, mivel Tom kicsi Tomija egy rossz lökéssel hatalmas fájdalmat okozhat a lánynak. Tom és Sophie.

  minden péniszprobléma

  Forrás: The Sun Emiatt Tom folyamatosan attól tartott, hogy a közösülés hevében egy rossz mozdulattal minden péniszprobléma Sophienak, aki pedig emiatt nem kapta meg azt a tempót, azt az intenzitást, amit szeretett volna. Egyre többet veszekedtek, aminek az lett vége, hogy szakítottak.

  Öt éven belül többször is.

  minden péniszprobléma

  Sophie szerint azok a nők, akik arról áradoznak, hogy a nagy pénisz mennyire jó, még nem találkoztak tényleg nagy, Tom-méretűvel. Viszont azt is elismerte, hogy Tom után nagyon nehéz visszaállni a normál, vagy éppen kisebb méretű eszközzel dolgozik, talán ez is volt az indok, hogy többször visszafogatta a lándzsával muzsikáló férfit.

  minden péniszprobléma