Eltünő merevedés

Eltűnő merevedés

Eltűnő merevedés Tartalom Ijesztő, mi történik a férfiassággal, eltűnő merevedés minden nap ezt teszed Fotó: Pixabay Merevedéskor a péniszben található véredények megtelnek, a szövetek megduzzadnak, és kemény lesz a férfiasság.

amit normális pénisznek tekintenek

Minél több vér áramlik az intim részekre, annál erősebb lesz az erekció. Fiatal férfiaknál még előfordul, hogy egy szexi nő látványára beindul a folyamat, később azonban inkább csak direkt izgatásra, érintésekre — eltűnő merevedés zavar esetén pedig még arra sem.

hogyan érezzük a nő erekcióját

De ezen túl is számtalan oka lehet a keményedésnek, ami sokszor egyáltalán nem kellemes élmény. Fotó: Pixabay A reggeli merevedés például mindenki számára ismert; oka, hogy ébredéskor elárasztja a szervezetet a tesztoszteron — legtöbbször erotikus álmok miatt. Sokkal kellemetlenebb, amikor egy reflex váltja ki az erekciót, például akkor, ha a férfi megrémül valamitől, vagy erős stresszhatás éri.

mi van, ha a pénisz kiesik

De ugyanígy váratlanul csap le, ha túl szoros a nadrág, és dörzsöli az intim részeket. Erős érzelmek hatására is kemény lehet, például szomorúság, düh, de akár a boldogság is okozhatja.

Az eltűnő merevedés okai

Ha mindez kényes szituációkban fordul elő, az igen kellemetlen; de szerencsére vannak eltűnő merevedés bevált technikák. Urológusok azt eltűnő merevedés, ha váratlan eltűnő merevedés jön a merevedés, a legjobb, ha a férfi valami olyasmire gondol, ami egy cseppet sem izgató: például idős rokonaira, vagy egy sporteseményre.

intenzív izgalmi erekció

Egy új, testi ingerrel is kioltható a kéretlen merevedés, például egy enyhébb harapás az ujjakba, vagy a nyelvbe igen hatásos lehet. Olvassa el is.

miért szorul a pénisz